Braconaj și focuri de armă în Dolj

În cursul serii trecute, în județul Dolj a avut loc o altercație între paznicii de vânătoare și câteva persoane implicate în activități de braconaj. Surprinși de paznici în timpul acțiunii, braconierii au rănit un paznic de vânătoare, aceștia riportând, la rândul lor, și împușcând un bărbat de 35 ani care, ulterior, a fost transportat la spital pentru a i se oferi îngrijiri medicale.

Comunicatul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei precum şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj care au stabilit faptul că în extravilanul comunei Teasc, ar fi izbucnit un conflict între paznicii de vânătoare şi persoanele depistate, în urma căruia un bărbat de 45 de ani, paznic de vânătoare, a suferit leziuni pentru care a necesitat acordarea de îngrijiri medicale fiind transportat la spital de către un echipaj SMURD, conştient şi cooperant. De asemenea, în timpul conflictului au fost provocate distrugeri unui autoturism”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Procurorii anticorupție la OCPI Dolj: registratorul șef lua mită pentru a rezolva cereri de reexaminare a încheierilor de carte funciară

„Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că în timpul conflictului, paznicul de vânătoare ar fi tras două focuri de avertisment în aer şi unul către bărbatul de 35 de ani cu arma utilitară de pază deţinută ca armă de serviciu de către acesta”, se mai menționează în comunicat.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentClotilde Armand țipă ”Fără hoție”. Dar cu criminali dovediți merge treaba
Articolul următorTulcea: fost director al AJOFM, condamnat definitiv la închisoare cu executare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.