Elevii și profesorii pot păși cu încredere în unitățile de învățământ din Sectorul 1 al Capitalei. Primăria asigură că totul este pregătit pentru ca orele să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și că școlile vor fi dotate pentru desfășurarea cursurilor online. Primarul Daniel Tudorache nu a mai așteptat minuni de la guvern, ci a luat inițiativa de a achiziționa cele necesare, astfel încât anul școlar 2020-2021 să înceapă cât de cât în condiții normale, chiar și în contextul pandemiei de coronavirus.

Așa cum am promis, la începutul noului an școlar, TOȚI elevii și profesorii din Sectorul 1 vor avea tablete performante, cu conexiune la internet, pentru a putea face școala online. Asigurate de primărie.

O grijă deosebită acordăm și siguranței sanitare. Toate școlile primesc în aceste zile materiale de protecție specifice acestei perioade de pandemie: măști, dezinfectant de mâini, dezinfectant de suprafețe.

Acesta este răspunsul pe care îl dăm unui guvern incompetent, care nu a știut să facă altceva decât să transfere responsabilitatea începerii anului școlar către părinți, profesori și primării.

Nu în ultimul rând, acesta este răspunsul pe care îl dăm copiilor, părinților și dascălilor, care se întreabă îngrijorați, pe bună dreptate, dacă suntem gata pentru educație în plină pandemie: da, Sectorul 1 este pregătit!”, promite primarul Tudorache.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu îi deplânge soarta lui Liviu Dragnea, dar îl admiră că e puternic
Articolul următorTăriceanu, ultimatum pentru Orban: „Amână începerea școlilor până după alegerile locale”