Șeful Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina face acuzații grave la adresa liberalilor, sugerând că membrii PSD din județ ar fi supuși unor presiuni de a trece în tabăra adversă. Potrivit lui Mina, celor ce ar refuza noua afiliere li s-ar trimite controale. În acest context, președintele Consiliului Județean Giurgiu cere demisia prefectului Aneta Matei pe care o acuză că s-ar comporta ca un „agent constatator”.

Marian Mina: „Primarii din Giurgiu luați cu arcanul”

„Primarii din Giurgiu luați cu arcanul, duși la Palatul Victoria și somați să intre în PNL plătesc pentru refuzul de a trăda PSD. Instituțiile de control sunt trimise în desant peste ei și le taie amenzi cu duiumul. Într-o acțiune elocventă de poliție politică, prefecta se comportă ca un agent încasator și semnează cu mâna ei somațiile de plată. Cer public încă o dată demiterea Anetei Matei din importanta demnitate publică la nivelul căreia nu reușește să se ridice. Astea sunt metodele liberalilor de a face politică în secolul XXI în județul Giurgiu”, a scris Mina pe pagina sa de socializare.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentComuna Gornet câștigă parțial procesul intentat DSU
Articolul următorBacău: când politicienii se „bat” pe un spital, cine câștigă?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.