Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, vrea ca bucureștenii din zonele pe care le administrează să fie cât mai protejați în fața coronavirusului. Este nevoie de măsuri de prevenire, inclusiv din partea autorităților, crede acesta, astfel încât a luat decizia ca în sectorul său să fie reluată acțiunea de dezinfecție în scările de bloc. Potrivit acestuia, bucureștenii pot suna la Poliția Locală pentru a solicita ca blocurile să fie dezinfectate, cu atât mai mult cu cât evoluția este una îngrijorătoare.

Evoluția cazurilor de infectare cu covid-19 din ultima perioadă este clară. Al doilea val este acum. Din acest motiv vom relua dezinfecția scărilor de bloc din Sectorul 1. Preferăm să fim precauți.

Ca și în perioada stării de urgență, coordonarea acțiunii revine colegilor de la Poliția Locală. Așadar, dacă doriți să intervenim la blocul dumneavoastră, vă rog să solicitați acest lucru la 021.9540. Din reacțiile de până acum ale autorităților centrale, și în absența unui vaccin, care cel mai probabil va veni anul viitor, am înțeles clar un lucru: suntem pe cont propriu. Dar vă asigur că #ReusimImpreuna”, promite Daniel Tudorache.

Articolul precedentÎn dosarul „Aviasan”, un tun imobiliar de 21 milioane euro, Înalta Curte i-a „pedepsit” pe Boldea & Comp. cu câte 3 ani de închisoare cu suspendare
Articolul următorPonta acuză: „România NU testează pe nimeni care intră în țară”