Victor Ponta arată că formațiunea sa îl susține în continuare pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale, mai ales după ce Europa FM a publicat un sondaj din care reiese că actorul ar avea 16,7% la intenția de vot. Actualul președinte Klaus Iohannis are 45,&%.

Mircea Diaconu este singurul adversar ADEVĂRAT pentru Klaus Iohannis – este UN OM – nu o marionetă care face blaturi ca Viorica Dăncilă – nu este un băiat îmbogățit din fonduri europene care se sperie în 24 de ore cand i se aratî “pisica”!

Îmi doresc să avem în turul al doilea al Alegerilor Prezidențiale cu adevărat doi competitori (nu un blat făcut prin spatele românilor)/ cine este mulțumit de Sistem, de PNL și de ceea ce s-a întâmplat în ultimii 5 ani în România îl poate vota pe Klaus Iohannis/ cine vrea o schimbare adevărată, un Președinte cu adevărat independent de partide politice îl votează pe Mircea Diaconu/ va fi o competiție ADEVĂRATĂ – nu un blat ordinar!

Evident că orice vot pentru Dăncilă este, de fapt, un vot pentru Iohannis! Fac un apel la toți cei 5.2 milioane de români care mi-au acordat votul lor în 2014 – votați pe 10 și pe 24 Noiembrie cu Mircea Diaconu! Votați UN OM ca dvs – un român pentru români!”, scrie liderul Pro România.

Articolul precedentViorica Dăncilă și Klaus Iohannis, războiul declarațiilor
Articolul următorCumpărarea produselor alcoolice, interzise minorilor