Ciolacu, despre Cîțu: „Totul pentru Congrese, nimic pentru români!”

„Chiar mâine, în prima ședință a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută și votată”, este de părere liderul PSD

Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, continuă lupta politică dusă împotriva premierului Florin Cîțu. După ce, weekend-ul trecut, Ciolacu a mers împreună cu Sorin Grindeanu în Vama Veche, pentru „a-i da o lecție” premierului, liderul PSD trece acum la arme mult mai ascuțițe din punct de vedere politic, acuzându-l pe acesta că nu ar fi procedat corect referitor la refuzul scăderii cotei TVA. „Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîțu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres”

Conform declarațiilor lui Marcel Ciolacu, coaliția ar fi amânat „la nesfârșit” dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb convocând o sesiune extraordinară pentru funcțiile lor de la TVR și RRA, a mai spus Marcel Ciolacu, citat de Mediafax.

Liderul social democraților a mai spus, de asemenea, că „nici măcar astăzi, când românii sunt asaltați de facturi aberante la gaze și energie, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: zero soluții pentru a proteja populația! PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniți concret și substanțial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie. Chiar mâine, în prima ședință a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută și votată. Și aplicată de îndată, nu la Paștele cailor când vrea Florin Cîțu”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

Citește și: Romașcanu: „Sper ca domnul Dragnea să își facă viitorul politic așa cum îl dorește fără să atace totuși partidul care i-a oferit aproape tot”

Articolul precedentPensii speciale pentru primari. Sau motivul pentru care PNL devine partidul jafului
Articolul următorAmbasada SUA de la Kabul și-a suspendat activitatea
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.