Clotilde Armand
Clotilde Armand / Foto: Facebook

În cursul zilei de ieri, președintele PMP Eugen Tomac se declara dezamăgit de faptul că USR ar fi militat pentru excluderea partidului său din alianța pentru București. Între timp, situația pare să se fi complicat suplimentar, o serie de comentarii acide fiind „aruncate în luptă”, ba de Clotilde Armand, la adresa fostului președintele al României, Traian Băsescu, ba în direcția inversă, din tabără Ioanei Constantin, în direcția Clotildei Armand.

Atacuri gratuite și nevoie de înțelepciune

În opinia secretarului general adjunct al al PMP, Ioana Constantin, Clotilde Armand ar trebui să dea dovadă de mai multă înțelepciune și să înceteze cu atacurile gratuite la adresa lui Traian Băsescu, cel care, potrivit surselor, n-ar exclude o candidatură la Primăria Generală a Capitalei.

„Clotilde Armand îl atacă gratuit pe Președintele Băsescu exact într-un moment în care e nevoie de înțelepciune și luciditate. Pare că toți cei din USR care îl urăsc pe Nicușor Dan încearcă din răsputeri să dinamiteze orice posibilă înțelegere. Ce-i drept, nu ar fi prima dată!”, scrie pe facebook Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP.

Ioana Constantin, despre Clotilde Armand: „USR și-au făcut drum către PSD”

„Clotilde, cred că înainte de a căuta în valiza cu amintiri cu cine și când a votat PMP, poate e bine să revii în prezent și să le spui alegătorilor ce consilieri USR și-au făcut drum către PSD. Ca sa nu vorbesc în abstract, domnul Cristian Bulfon, consilier local USR, chiar in sectorul 1, a trecut cu mapa și valiza la PSD.Poate e o chestiune de compatibilitate. De la PMP, spre exemplu, sigur nu a plecat nimeni”, mai spune Ioana Constantin.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentBirchall, categorică: „Fugarii trebuie aduși să execute pedeapsa acasă iar banii furați să fie recuperați”
Articolul următorPeste 100 de apartamente din cadrul unui proiect imobiliar al Primăriei Capitalei vor fi repartizate în toamnă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.