Marius Tucă a vorbit aseară despre crima de la Caracal și despre informațiile pe care le are în ceea ce privește cazul. Acesta a precizat că probele ridicate din locuința lui Gheorghe Dincă corespund cu profilul genetic al Alexandrei, într-o proporție covârșitoare.

Am informaţia că au fost luate probe preliminarii ADN din butoiul în care au fost găsite cenuşa, bijuteriile şi fragmente de oase, iar acestea corespund, din păcate, Alexandrei Măceşanu în proporţie de 99,99%. De asemenea, au fost luate probe ADN de la părinţii Alexandrei şi probele prelevate corespund cu probele ADN identificate la faţa locului”, a spus Marius Tucă, citat de Mediafax.

Totodată, Marius Tucă nu s-a ferit să spună public că stenogramele „arată foarte clar că nu este vorba despre un criminal în serie, ci despre criminali în serie. Toţi cei care au reprezentat statul român, toţi funcţionarii, de la cei care au răspuns la aceste telefoane şi au acţionat pe teren… cred că de la preşedinte, premier, până la ultimul plutonier dintr-o comună uitată de lume trebuie să schimbe atitudinea faţă de cetăţeanul român”.

Articolul precedentDIICOT: „ În perioada 2004 – 2019, pe rolul DIICOT Craiova și DIICOT Olt nu a fost înregistrată nicio cauză privind activități infracționale desfășurate de inculpatul DINCĂ GHEORGHE”
Articolul următorLeo de la Strehaia își duce afacerea cu aparate de aer conditionat în arest