Clotilde Armand - Foto zin.ro

Cu toate că, cuvântul Patriarhului a fost foarte clar, și anume că Biserica NU VA FACE CAMPANIE ELECTORALĂ și nici politică, unii preoți din Sectorul 1 au coborât nivelul atât de mult încât au numit-o pe Clotilde Armand, SFÂNTĂ!

Faptul că Armand uzează de toate mijloacele (chiar și ilegale) pentru încă patru ani în fotoliul din Banu Manta nu poate surprinde pe nimeni, dar faptul că PREOȚII ORTODOCȘI s-au coborât în a o numi pe aceasta SFÂNTA CLOTILDE este o premieră în România!

Clotilde Armand folosește fără nicio problemă resursele Primăriei Sectorului 1 pentru campania electorală PERSONALĂ!

Citește și Centrul Medical Caraiman din Sectorul 1 se transformă într-o mare familie

Da, ea, SFÂNTA CLOTILDE cum preotul o numește, cheltuiește banii publici pentru a-și face campanie electorală! Medicii de la Complexul Caraiman, Ambulanțele, asistentele, toți o slujesc pe Sfânta Clotilde! Asta este adevărata față a Primăriei Sectorului 1 despre care Sfânta Clotilde spune că este un exemplu de bune practici!

Clotilde Armand se folosește de tot ce poate în disperarea de a mai ”câștiga” un mandat. Unele voci avizate spun că își dorește atât de mult încă un mandat pentru a nu se vedea cum a distrus sectorul. Adică, următorul Primar va putea vedea TOT ce a făcut Armand…

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentMihaiu, ce ai căutat în Baicului?
Articolul următorComplexul Medical Sfântul Andrei din Sectorul 5, trei noi specialități
Senior partner Ziarul de Investigatii