Radu Mihaiu - Foto zin.ro

Șoc pe scena politică: useristul de la Sectorul 2 a semnat pentru susținerea prefectului Rareș Hopincă, candidat la Primăria Sectorului 2 din partea alianței PSD-PNL!

Prefectul Rareș Hopincă replică acidă către Radu Mihaiu: „Suntem mulți! Dacă aveți nevoie de semnături, vă ajutăm!”

Confruntarea dintre Rareș Hopincă și Radu Mihaiu a început în teren, la o acțiune de strângere de semnături. Actualul primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, l-a rugat pe Prefectul Capitalei Rareș Hopincă, candidat al Alianței PSD-PNL la Primăria Sector 2, să semneze pentru candidatura la un nou mandat.

Amuzat de propunerea contracandidatului său, Hopincă s-a oferit să îl ajute pe Mihaiu cu strângerea de semnături: „Suntem mulți! Dacă aveți nevoie de semnături, vă ajutăm!”

După schimbul savuros de replici, Rareș Hopincă și Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei din partea Alianței PSD-PNL, au dat dovadă de fair play, iar Radu Mihaiu s-a alăturat demersului și a semnat pentru susținerea lui Hopincă.

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentInspector ITM din Buzău, arestat preventiv pentru luare de mită, după ce a încercat să mușamalizeze un accident de muncă soldat cu un deces
Articolul următorReportaj foto – Surpriză la strângerea de semnături astăzi în Târgul Vitan
Senior partner Ziarul de Investigatii