În această dimineață, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a făcut un drum până la sediul procurorilor anticorupție, unde a stat aproximativ o oră. După cum avea să declare câteva minute mai târziu de la ieșirea din sediul DNA, nu îl chemase nimeni acolo, ci pur și simplu „s-a pus la dispoziție”.

Liberalul Ion Ștefan le-a spus jurnaliștilor de la Știri pe Surse de ce a luat decizia de a-și bea cafeaua la DNA. „Am fost la DNA așa cum am spus aseară la România TV, unde dl Dan Cristescu mă acuza că nu știu ce. Mă pun singur la dispoziția DNA să fiu controlat, să fiu verificat, să fiu anchetat și așa mai departe. …Dacă DNA dorește să ancheteze situația, eu renunț la imunitate, renunț la orice, nu am nimic de ascuns în această situație și nici în altele.

Nu am dat, nu am luat, nu particip la înțelegeri pe sub masă. Dacă o să mai fiu chemat la DNA, o să mai merg. Dacă începe o cercetare sunt pregătit să dau voie organelor de anchetă să cerceteze nebunia dlui Radu Cristescu”, a declarat ministrul pentru sursa citată.

Articolul precedentPrimarul și Capitala. Gabriela Firea promite că de mărțișor bucureștenii vor avea autobuz hybrid
Articolul următorTăriceanu, afectat de faptul că Marea Britanie părăsește Uniunea Europeană