Foto: Facebook

Fostul secretar general al PSD și om de bază al lui Liviu Dragnea nu a dorit să îl lase pe acesta singur de ziua sa, în penitenciar. Codrin Ștefănescu nu s-a mulțumit doar să îl vadă pe Liviu Dragnea, ci are și o rugăminte către cei care încă mai cred că fostul președinte al PSD este un om valoros: să îi scrie scrisori. Nu toată lumea care îl iubește și îl prețuiește pe Dragnea îl poate vizita precum Codrin Ștefănescu, așa că acesta vrea să îi ajute pe fani, indicându-le adresa exactă și actuală a social democratului.

Astăzi am fost să-l văd pe Liviu Dragnea! O duce rău cu sănătatea, o duce rău în general. Nu vor să-l scoată nici la muncă, nu i se permite nici să-și îngrijească problemele de sănătate. Așteaptă și așteaptă ca cineva să pună în practică decizia definitivă a instanței în acest sens. La el nu se aplică, indiferent de consecințe! Se chinuie, dar e puternic și va rezista! Dacă cei care îl prețuiesc și îl susțin vor să-i scrie, o pot face! Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandria nr 154, sector 5, București, cod Poștal 51527. Am promis că vă țin la curent cu starea sa, asta am făcut!”, scria aseară Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Articolul precedentOfițer de poliție, reținut pentru trafic de influență și șantaj. Cerea bani pentru a rezolva dosare penale
Articolul următorComisia Europeană somează România să închidă ori să reabiliteze depozitele de deșeuri ilegale