Gabriela Firea reușește să ajungă din nou în atenția publicului cu o imagine șifonată, pe care singură și-o creează. Primarul Capitalei a sărit zilele acestea pentru a ataca inițiativa construirii unui spital de oncologie și radioterapie pediatrică, pentru care s-au făcut donații din toată țara. a început cu un share pe Facebook a unei postări care aparținea Danei Budeanu, cea care o „îmbracă” la ocazii. Apoi, aseară, Firea a fost invitată la Digi și a dezvoltat problema: a dat teren pentru spital și nimeni nu vrea să spună așa ceva!

Gabriela FIREA: Să se amintească public contribuția Primăriei Capitalei.
Cosmin PRELIPCEANU: Este contribuția bucureștenilor.
Gabriela FIREA: Bucureștenii nu puteau nici să fi vrut
”, a fost o parte din dialog. Firea a subliniat și că în spatele demersului este de fapt un potențial candidat la postul de primar general, care încearcă doar să își facă campanie: Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, și membru PLUS.

Aseară, după afirmațiile făcute de Firea în direct, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu – reprezentantele ONG-ului care a pus bazele proiectului de construire a spitalului au anunțat tot public că vor merge în instanță: „Nu pot să privesc un om care minte fără să reacționez. Dacă nu sunt față în față cu el pentru mine e foarte greu. Nu am putut să o privesc pe Gabriela Firea în seara asta la Digi24. Tot timpul însă am primit sms uri, mesaje pe FB, whatsup, telefoane. Prietenii mei erau oripilați. Da, e oribil.

Dar mult mai oribilă e umilința ȘI DUREREA pe care o trăiesc părinții ce nu își pot salva copiii. Pentru că din cauza acestor incompetenți nu există medicamente, nu există spitale, ne-au plecat doctorii și asistentele. Noi mergem mai departe. Și da, căutăm avocați! Iar cu banii câștigați din proces vom mai face ceva pentru copiii noștri”.

Articolul precedentRăzboi între palate pe tema comisarului european. Iohannis susține că actualul guvern nu poate propune viitorul comisar european al României, Viorica Dăncilă îi dă peste nas cu scrisoarea președintei CE
Articolul următorComisia Europeană așteaptă ca premierul și președintele României să se pună de acord cu privire la nominalizarea pentru portofoliul de la transporturi