USR Sector 1

În urma comentariului de ieri am fost acuzat (pe nedrept, cred) că ”vânez” USR-ul și pe useriști. Nimic mai fals, doar că nu pot sta să privesc cum mii de bucureșteni (căci de București vorbim acum) au fost pur și simplu PĂCĂLIȚI acum mai bine de opt ani, mințiți acum patru ani, păcăliți din nou acum câteva luni, iar peste alte câteva săptămâni urmeză MAREA PĂCĂLEALĂ!

Înțeleg că astăzi domnul Ionel Stoica a fost urecheat de către stăpâni, dar, că tot astăzi ar fi fost și câteva discuții despre viitorul foarte apropiat. Dacă încă nu am aflat, voi afla în curând și voi împărtăși cu voi detaliile. Sunt interesante!

Revenind însă la USR, acest partid al nepătaților intelectuali, al oamenilor cu vastă experiență politică (cel puțin asta este impresia pe care mi-au lăsat-o privind USR TV – am vrut să zic B1 TV -) care au guvernat această țară în timpuri de restriște dar Românul Educat i-a trimis în opoziție, aud că stă să bubuie și mai multe nu. Și va bubui, dacă nu astăzi, în zilele următoare.

După ce timp de aproape zece ani și-au arătat reciproc ”respectul” unul pentru celălalt, Doamna Clotilde și Domnul Păiuși se despart cu gura plină de ocară!

Au mai fost cazuri de ”spălat rufe în public”, dar ca cele ce vor urma, altele n-am mai ”mirosit”. Put de-a dreptul!

Atâția ani în care au fost acuzați că ar fi băgat mâna la banul public au fost cei mai buni prieteni iar acum, când ghinionul în sfârșit le-a surâs, se despart într-un mod total demn de ei.

Exact ca în fabula cu nea Gigi Becali -„M-am certat și cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat”

După ani și ani în care au împărtășit același valori, Doamna Clotilde se debarasează de cei în plus.

Primul împins pe scări și întrebat de ce se grăbește este Domnul VicePrimar Oliver Păiuși. Așa a picat la zaruri. Sau la ruleta rusească. Cică ar avea legături și Dan Milea. Dar oare Doamna Clotilde crede că Oliver va sta cu mâinile în buzunare? Deja aud (da, da, aud) ceva înregistrări făcute publice în prag de alegeri senatoriale…

Acuzațiile încep de la prostie, trec printr-o ură cruntă, continuă cu asemănări între Domnul Liviu Dragnea și încă stăpâna de la Sectorul 1. Nimic soft, numai din cele grele.

Această uniune forțată seamănă din ce în ce mai mult cu căsătoria aranjată de părinți dintre o fată și o altă fată. Doar că una dintre fete se dovedește a avea mai mult testosteron. Și de aici până la grotescul care urmează a mai fost doar un mic pas pentru usere, un mare pas pentru România!

Aflu că e de fapt mai rău decât am scris până acum – o vor pe doamna Clotilde în ”pushkerie” și se laudă că au și ceva dovezi. Unii supralicitează (mă rog, fac un studiu de piață, expresie preluată de la useriștii care știu ei cum e cu gunoaiele de sector) și se jură că au trecut și pe la procurori.

Grup whatsapp USR

Dar nu vă închipuiți că este ceva legat de o coloană vertebrală! Nu! Este vorba tot despre bani, influență și (ce a mai rămas din) putere. Este vorba despre Consiliul Local Sector 1, unde Păiuși ar fi ocupat un loc tocmai bun de înclinat balanța. Și cum Petrov este încă…este încă, pare că înlocuitorul lui Păiuși este din zona PMP. Păiuși, recunoaște că te-au umilit maxim! N-ai fi crezut acum șase luni că de Sfântul Dumitru (de altfel, ocrotitorul Bucureștiului) vei fi aproape nimeni!

Clotilde, Păiuși, am avut dreptate când am spus că după locale o să vă auto-canibalizați? Am avut dreptate când am susținut patru ani că pe voi nu v-a unit decât interesul vostru meschin și că nu sunteți nimic din ceea ce voiați să păreți – culți în cap, cu intenții bune, cu aplecare către cetățean? Și unde te gândești că voiați și al doilea mandat…

Apropo, Doamna Clotilde, mult succes cu campania pentru Senat!

CSF, NCSF

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentGeorge Simion, primul care își depune candidatura la prezidențiale și nu se teme „de nimeni”
Articolul următorȘeful Diviziei Trafic al CFR Constanța, arestat preventiv pentru luare de mită
Sorin PREDA
Senior partner Ziarul de Investigatii