Dan Tudorache / Clotilde Armand

Potrivit unor surse din desfășurarea anchetei cu privire la acuzațiile USR împotriva PSD, cu suspiciunea de fraudă în cazul voturilor de la Sectorul 1, ar fi fost analizate până acum 450 de procese verbale, din cele 473 găsite asupra candidatului PSD, iar concluzia ar fi că acestea sunt identice cu datele furnizate de BEC.

Scandal între Clotilde Armand și Dan Tudorache

Clotilde Armand amenință că va solicita Parchetului General să preia ancheta despre situația de la BES1

Mai pe larg, în cursul zilei de luni, Ion Buzoianu, candidat la consiliul local a obervat cum un necunoscut, identificat ulterior în persoana lui Cătălin Tomescu, avea asupra lui o serie de procese verbale ce conțineau rezultatele voturilor de la Sectorul 1. Astfel, acesta a sunat la 112, mai departe acheta fiind preluată de Secția 4 de Poliție. Ce a urmat a fost un scandal fără precedent, mediatizat și tranșat de toate sursele media, în funcție de simpatii.

Pe de-o parte Clotilde Armand amenința că adevărul va ieși la lumină, declarând că nu se va lăsa până nu se vor lua măsurile legale împotriva cotracandidatului său, Dan Tudorache, pe de altă parte Tudorache insista că, în realitate, o devansează pe Clotilde Armand, adăugând că își dorește renumărarea voturilor. Renumărarea voturile avea să fie, ulterior, cerută și de liderul PSD, Marcel Ciolacu, cere contestată de liderul USR, Dan Barna.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentCad capete în PNL. Cine nu a obținut un scor bun, pleacă
Articolul următorPNL, USR PLUS și PSD fac coaliție împotriva lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5