Plan roșu de intervenție în Iași, după ce unei aeronave care venea de la Bergamo i s-a defectat sistemul de navigație

ISU Iași a trimis la fața locului 22 de autospeciale

Foto: Pixabay.com

Autoritățile române au activat planul roșu de intervenție, după ce sistemul de navigație al unui avion care dircula dinspre Bergamo spre Iași s-a defectat în timpul zborului. La bordul avionului erau îmbarcați 107 pasageri, majoritatea români. Astfel, avionul nu a putut ateriza la ora stabilită din cauza defecțiunii și a semnalat defecțiunea.

La fața locului au fost trimise 22 de autospeciale cu 44 de subofițeri și 6 ofițeri din cadrul ISU Iași pentru a întâmpina echipajul și pasagerii, în momentul aterizării, scrie Mediafax.

Citește și: Cîțu: „Această campanie a fost una care nu a adus beneficii pentru PNL”

În cele din urmă, potrivit informațiilor date presei de ISU Iași, aeronova Airbus 321 (care circula pe ruta Bergamo – Iași) a reușit să aterizeze în siguranță pe aeroportul din Iași.

Toți pasagerii ce se aflau la bord vor fi evaluați medical, pentru a se constata dacă vreunul dintre aceștia are nevoie de îngrijiri suplimentare. În astfel de situații, atacurile de panică sunt extrem de des întâlnite, însă și deosebit de periculoase.

Din câte se știe până la această oră, nu există victime și nici cazuri severe.

Citește și: Povestea lui Terente Ioan, bărbatul de 66 ani care a ajuns să cerșească în Marea Britanie, după ce a fost concendiat de angajator

Articolul precedentPovestea lui Terente Ioan, bărbatul de 66 ani care a ajuns să cerșească în Marea Britanie, după ce a fost concendiat de angajator
Articolul următorPrețul cafelei a urcat cu 50% în 2021
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.