Sursa: Facebook

Nu e un secret că prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan este în „echipa Cîțu” și este ferm convins că actualul premier va repurta o victorie clară în fața lui Ludovic Orban.

La fel, nu e niciun secret că liberalii sunt mult mai preocupați de alegerile interne decât de orice altceva, mai ales că momentul cheie se apropie cu pași repezi.

Aseară, Rareș Bogdan și-a făcut un pic de timp liber pentru a vorbi (din nou) despre Florin Cîțu și echipa câștigătoare, dând chiar un pronostic.

Totodată, europarlamentarul a subliniat că nu țintește foarte sus în ceea ce îl privește, ci va ocupa aceeași poziție în vârful PNL, respectiv cea de prim-vicepreședinte.

Mi-am asumat susținerea pentru Florin Cîțu și voi fi prim-vicepreședinte în cadrul acestei echipe. Putem obține peste 70 la sută din voturi.

Este absolut normal ca cel care câștigă să aibă conducerea PNL și Guvernul. Este abosolut normal ca și din tabără pierzătoare să ocupe poziții în Biroul Executiv Național”, a opinat Rareș Bogdan, citat de Știri pe Surse.

Articolul precedentTurcan anunță noi ajutoare destinate celor afectați de inundațiile din ultima perioadă
Articolul următorObsesia lui Tanczos Barna: uciderea urșilor