Una dintre filialele liberalilor care au stat neutre până acum și-a anunțat sprijinul pentru premierul Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL. Este vorba despre PNL Prahova, până acum, Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, evitând să își arate, public, sprijinul pentru vreunul dintre cei doi candidați.

Neutralitatea a luat sfârșit. Iulian Dumitrescu și-a anunțat printr-o postare pe Facebook, sprijinul pentru tabăra premierului. Mai mult, liderul PNL Prahova va candida pentru funcția de prim vicepreședinte a partidului.

„Am promis că, după încheierea alegerilor în cele mai multe organizații județene ale #PNL, voi decide care este opțiunea mea cu privire la viitoarea conducere a partidului.Începând de astăzi, fac parte din echipa lui Florin Cîţu și voi candida, din partea acestei echipe, pentru o funcție de prim-vicepreședinte al partidului la Congresul #PNL din 25 septembrie. Cred în nevoia reformării şi modernizării #PNL și sunt sigur că parteneriatul Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul #PNL va aduce o viaţă mai bună pentru toţi românii”, a anunțat Iulian Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook.

Iulian Dumitrescu este unul dintre cei mai influenți lideri PNL. Are alături de el foarte multe filiale PNL și ar putea deveni numărul doi în partid, dacă premierul Cîțu ar câștiga șefia liberalilor.

Articolul precedentBăsescu îi cere demisia lui Drulă: „Mă mir că nu au spus că mecanicul de locomotivă a băut cu mine”
Articolul următorItalia își reformează justiția, ca parte a angajamentului asumat în fața UE
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...