Foto: Facebook

Deputatul PNL Florin Roman a criticat, în termeni duri, USR pentru modul în care a decis să negocieze PNRR.

Acesta a precizat, la Ora Guvernului din plenul Deputaților, că în timp ce îi asculta pe reprezentanții de la USR, s-a întrebat dacă aceștia au fost la guvernare sau „pe lună.”

„Îmi amintesc că au fost la guvernare şi mai îmi amintesc că atunci când se stabilea viitorul financiar al României prin PNRR aşa de bine au negociat că nu avem niciun leu pentru irigaţii. Aşa de bine au negociat că astăzi avem probleme pentru a da pensionarilor şansa la o viaţă mai bună”, a declarat Roman, potrivit Digi24.

De asemenea, fostul ministru al Digitalizării a mai spus că tot din cauza parlamentarilor USR și a modului în care au negociat PNRR, situația privind investițiile nu este prea bună.  

Colegii noştri de la USR nu înţeleg satul românesc

„Aşa de bine au negociat încât inclusiv cei care i-au votat, mare parte din IT-işti, au fost şuntaţi şi nu mai vor facilităţi fiscale pentru IT-iştii care le-au făcut campanie şi i-au votat”, a spus Roman.

Totodată, liberalul a afirmat că cei din USR nu au înțeles niciodată satul românesc, motiv pentru care au tăiat și lemnele de foc pentru „amărâtul de român” care trăiește la țară și se încălzește cu lemne din pădure.

În schimb, la consultanţă, a fost valoarea consultanţei mai mare decât valoarea proiectului. De ce? Pentru că adevăraţii băieţi deştepţi sunt cei din USR. Acolo s-au pus banii pentru firmele de casă ale USR, acolo s-au pus bani pentru firmele baronilor din USR”, a mai spus Florin Roman.

Claudiu Năsui a reacționat, precizând că situația economică a țării este foarte gravă din cauza „statului mamut” ce își crește cheltuielile, sporurile și toate privilegiile „pe care le are pentru o clasă politică care nu se mai satură.”

„(…) Nu vă mai ajung posturile pentru activul de partid şi rezolvaţi şi problema aceasta înfiinţând tot felul de agenţii de stat, pe lângă sutele de agenţii care există deja”, a susţinut Năsui, la „Ora Guvernului”, la care este invitat ministrul de Finanţe, Adrian Câciu.

Citește și articolul: Ministrul Marius Budăi va propune eliminarea procentului din PNRR pentru pensii

Articolul precedentDaniel Fenechiu, senator PNL: ”Coaliția discută taxa pe solidaritate”
Articolul următorÎncă o țară europeană va rămâne fără gaz rusesc
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.