USR PLUS

Dacian Cioloș a anunțat plin de speranță că USR PLUS a terminat de întocmit programul de guvernare cu care vrea să convingă electoratul că formațiunea este cea mai bună soluție pentru următoarea guvernare, care se va forma după alegerile parlamentare. După cum a dezvăluit Cioloș, programul are 40 de puncte care, potrivit acestuia, pot fi puse imediat în aplicare după votul din 6 decembrie. În principal, USR PLUS asigură că își doresc o țară „farahotie”.

Am lansat astăzi programul de guvernare USR PLUS pentru o Românie fără hoție. Este un plan concret, nu o înșiruire de promisiuni. România nu mai are nevoie de petice și improvizații ci de o schimbare radicală a modului în care este guvernată. Și asta se poate face doar #farahotie. Fără sinecuri și fără privilegii pentru aleși. Fără imunități și fără pensii speciale. Fără păduri tăiate pentru binele partidului.

Când eliminăm hoția și corupția ne rămân resurse pentru refacerea școlilor și spitalelor, pentru servicii publice decente și tot #farahotie putem să relansăm economie după această criză prin care trecem. Putem să aducem bani europeni care să fie investiți cu cap – nu furați ca până acum.

Ne luăm, începând de azi, 40 de angajamente pe care le putem pune în practică imediat ce ajungem la Guvernare. Vezi care sunt și descarcă programul complet de pe www.usrplus.ro”, scrie Dacian Cioloș pe Facebook.

Articolul precedentPrimar din Bistrița-Năsăud, dat pe mâna procurorilor: și-a angajat ginerele în propriul aparat de specialitate
Articolul următorFirea reacționează, după ce Orban i-a cerut lui Nicușor Dan să facă un audit la PMB