Sursa: Captură video

Un fotomodel cu origini ruso-moldovenești a fost arestat preventiv astăzi, după ce a fost acuzat că a sechestrat, agresat și violat o femeie.

Pe numele său Vivien Adrian Bîrleanu, fotomodelul este cercetat de către Secţia 17 Poliţie pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, chiar victima solicitând sprijinul oamenilor legii.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) citat de Agerpres, „la data de 27 septembrie, în jurul orei 14,00, Secţia 17 Poliţie a fost sesizată direct, de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 01,50, ar fi fost victima mai multor infracţiuni. Din probatoriul administrat în cauză, a reieşit faptul că femeia ar fi fost obligată să-l urmeze pe bănuit în interiorul unui imobil, iar, mai apoi, ar fi fost agresată fizic şi, prin constrângere, împotriva voinţei sale, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, în mod repetat”.

Ulterior plângerii, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe dispozitive electronice, precum şi alte bunuri de interes în cauză, iar suspectul a fost condus la audieri, la sediul secţiei de Poliţie. În urma primelor cercetări, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar Bîrleanu a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 5, care a admis „propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 Bucureşti şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului major BÎRLEANU VIVIEN ADRIAN, pentru o perioadă de 30 de zile (cu începere de la data de 28.09.2023, până la data de 27.10.2023, inclusiv). Emite mandatul de arestare preventivă nr. 113/UP/2023. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau control judiciar”.

Fiul unui diplomat rus și al unei avocate, la rândul său diplomat, Bîrleanu a mai fost acuzat și în trecut de comportament violent. În anul 2022, fosta sa iubită a solicitat un ordin de protecție, reclamând că, după 4 ani de relație, Bîrleanu exercitase mai multe acte de violență fizică și psihică, ultimul fiind în data de 20.07.2022 când acesta a agresat-o sexual, a îmbrâncit-o și a amenințat-o că o va da afară din casă.

Articolul precedentCopiii din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat primesc masă caldă în valoare de 15 lei pe zi
Articolul următorExclusiv zin.ro – Mai vor locuitorii sectorului 6 încă patru ani cu penelistul Ciprian Ciucu?