Foto Facebook Berceanu


Este scandal între Vlad Oprea, primarul stațiunii prahovene Sinaia, și Octavian Berceanu, comisarul șef al Gărzii Naționale de Mediu. Berceanu a anunțat că a depistat în Parcul Natural Bucegi, la Sinaia, o groapă ilegală de gunoi care ar fi fost folosită de primărie pentru depozitarea deşeurilor.

Vlad Oprea, unul dintre cei mai buni primari din România, nu s-a lăsat călcat în picioare și i-a răspuns rapid șefului Gărzii de Mediu. Edilul susține că Garda Naţională de Mediu (GNM) a „încăput” pe mâna unui „comisar online” care a „regizat” o acţiune prin care a atacat oraşul.

Edilul a arătat că speră ca acţiunea lui Berceanu să nu aibă legătură cu o declaraţie politică anterioară.

„Nu vreau să cred că acţiunea de ieri pe care a făcut-o domnul comisar şef al Gărzii Naţionale de Mediu are vreo legătură cu declaraţia pe care eu am făcut-o sâmbătă legată de faptul că un lider USR spunea că PNL-ul merge foarte încet şi are o viteză foarte redusă în guvernare, iar eu am spus că cred că, într-adevăr, USR are o viteză foarte mare, dar, din păcate, pe reţelele de socializare, nu în administraţie şi îmi doresc să văd mai mulţi primari de la USR că fac mai mult pentru comunităţile pe care le conduc. (…) Am mare respect pentru colegii din USR, sunt oameni foarte buni din USR, oameni cu care colaborez şi vă dau exemplu doar pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, sau pe Dacian Cioloş, fost prim-ministru, sau pe Dragoş Pâslaru, oameni de foarte bună calitate cu care colaborăm şi lucrăm foarte bine în coaliţie. Dar, din păcate, sunt şi unii care încă nu au reuşit să se desprindă de zona de online. (…) La Sinaia, nu merge cu jumătăţi de măsură şi nici cu scenete”, a afirmat Oprea, într-o înregistrare video publicată pe pagina sa de Facebook.

Zona indicată de Berceanu drept o groapă de gunoi ilegală este fosta groapă de gunoi a oraşului, închisă în urmă cu 15 ani.

Articolul precedentConsilierul PNL care a jignit-o „ca la ușa cortului” pe vicecampioana Ana Maria Popescu și-a dat demisia
Articolul următorMetrorex: noile carduri contactless vor putea fi încărcate săptămânal, lunar sau anual
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...