Două trenuri s-au ciocnit pe ruta București-Constanța, la Fetești

Traficul feroviar în zonă este restricționat, în momentul de față

Foto: preluare Deschide.md

În noaptea dintre miercuri și joi, două trenuri de marfă s-au ciocnit în imediata apropiere a localității Fetești, județul Ialomița. Din fericire, potrivit informațiilor, nu ar exista victime.

Ciocnirea celor două trenuri ar fi avut loc pe la miezul nopții

Conform declarațiilor ISU Ialomița, cele două trenuri de marfă s-ar fi ciocnit la miezul nopții. Mai exact, în timp ce unul dintre ele staționa, celălalt a intrat frontal în primul.

La fața locului s-a deplasat, de urgență, cu o autospecială de stingere, dar și un echipaj SMURD. Ulterior a sosit și un echipaj SAJ Ialomița.

ISU Ialomița a declarat că, deși nu există victime, pagubele materiale sunt însemnate.

În momentul de față, traficul feroviar în zonă este restricționat.

Citește și: Metrorex: noile carduri contactless vor putea fi încărcate săptămânal, lunar sau anual

CFR a declarat că mai multe trenuri sunt afectate, în această dimineață, ca urmare a accidentului din apropierea stației Fetești. Așadar se anulează astăzi următoarele trenuri: RE 8005 București Nord – Mangalia se anulează pe distanța Ciulnița – Mangalia și va circula pe ruta deviata ca tren RE 12898-1 în relația Ciulnița – Slobozia Veche – Țăndărei – Fetești – Constanța – Mangalia, în condițiile de circulație ale trenului impuse de CFR SA pe distanța Ciulnița – Fetești apoi pe distanța Fetești – Mangalia în condițiile de circulație și cu opririle comerciale ale trenului RE 8005. IR 1586/-1 Constanța – Brașov se anulează pe distanța Fetești – Brașov și va circula pe ruta deviată ca tren IR 12896-1 în relația Fetești – Țăndărei – Slobozia Veche – Ciulnița – București Nord – Brașov, în condițiile de circulație ale trenului impuse de CFR SA pe distanța Fetești – Ciulnița apoi pe distanța Ciulnița – Brașov în condițiile de circulație și cu opririle comerciale ale trenului IR 1586. R 8021 București Nord – Constanța, R 8024 Constanța – București Nord, R 8012 Fetești – București Obord, R 8023 București Obord – Fetești, R 8443 Ciulnița –Călărași Sud și retur, R 8592 Ciulnița –Călărași Sud și retur, R 8591 Ciulnița –Călărași Sud și retur, R 8581 Slobozia Veche – Ciulnița și retur, R 8580 Slobozia Veche – Ciulnița și retur, R 8014 Fetești – București Obor .și R 8002 Constanța – București Obor.

Articolul precedentMetrorex: noile carduri contactless vor putea fi încărcate săptămânal, lunar sau anual
Articolul următorȚară, țară, vrem procurori! Ministerul Justiției caută șefi pentru Parchetul General, DNA și DIICOT
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.