PSD atacă din nou! Și de data aceasta, mai incisiv ca niciodată. Într-o ultimă postare a acestora, social liberalii afirmă că liberalii ar „sifona” banii destinați pensiilor și alocațiilor, folosindu-se de licitații trucate. Ca să-și sprijine afirmația, cei de la PSD amintesc de celebrul caz „Unifarm” care, în opinia acestora, ar fi cazul clasic de „deturnare” de fonduri.

„PNL a furat banii de pensii și alocații prin licitațiile trucate. Modelul Unifarm de guvernare înseamnă nimic pentru români și bani cât mai mulți în buzunarele liberalilor! Curtea de Conturi confirmă oficial tunurile PNL de miliarde, date la Ministerul Sănătății, în plină pandemie. Rezultatele controlului sunt un abecedar al fraudelor pe bani publici comise sub directa oblăduire a lui Orban: prețuri umflate și de 12 ori ca să le iasă profituri cât mai mari firmelor de partid; țeapă cu alcool sanitar și manevre financiare pe seama componentelor folosite la izolete; produse predate înaintea semnării contractelor și echipamente predate înainte de finalizarea procedurii de achiziție.”, se menționează în postarea celor de la PSD.

PSD, despre Curtea de Conturi din „curtea” Ministerului Sănătății

„Curtea de Conturi confirmă oficial tunurile PNL de miliarde, date la Ministerul Sănătăţii, în plină pandemie. Rezultatele controlului sunt un abecedar al fraudelor pe bani publici comise sub directa oblăduire a lui Orban: – preţuri umflate şi de 12 ori ca să le iasă profituri cât mai mari firmelor de partid; – ţeapă cu alcool sanitar şi manevre financiare pe seama componentelor folosite la izolete; – produse predate înaintea semnării contractelor şi echipamente predate înainte de finalizarea procedurii de achiziţie”, mai spune PSD.

De asemenea, PSD mai spune că „liberalii au sifonat miliarde şi acum vin cu tupeu să ne spună că nu mai au bani de pensii şi alocaţii”.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentKelemen Hunor nu crede că o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban este cel mai înțelept lucru
Articolul următorViorel Cataramă vrea Primăria Capitalei și să readucă la viață un proiect-moștenire de la Ceaușescu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.