Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchiul Alexandrei, ultima fată răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, a făcut declarații în exclusivitate la „Marius Tucă Show”. Acesta a vorbit despre timpul de reacție al oamenilor legii, despre faptul că se încearcă o mușamalizare, dar și despre ce se putea face pentru ca nepoata lui, în vârstă de doar 15 ani, să trăiască. Potrivit Mediafax, Cumpănaşu a fost un mare susţinător al statului de drept şi procurorilor, dar după cazul crimelor de la Caracal a admis că a susţinut un sistem putred, care i-a ucis nepoata. Mai mult, el a cerut demisia şefului STS ca urmare a modului în care s-a acţionat.

Sunt presiuni uriaşe care se fac de a ceda, de a nu mai pune presiune pe vestitul Vasilcă. Unii apropiaţi au încercat să mă domolească. Sistemul nu e mai puternic decât mine. Unii au cedat. Au pus presiuni pe apropiaţi”, a spus Cumpănaşu în emisiunea lui Marius Tucă. Totodată, unchiu Alexandrei a vorbit despre cine sunt principalii vinovaţi, dacă existau mijloace legale şi tehnice pentru salvarea tinerei și ce probe clare există. Întregul interviu, aici.

Articolul precedentPremierul dă asigurări că vinovații vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat la Caracal. „Solicit imperativ o anchetă completă și elucidarea de urgență a acestui caz”
Articolul următorViorica Dăncilă nu va mai fi votată candidatul PSD la prezidențiale