statul paralel ministri interimari

Viorica Dăncilă a ieșit cu o primă reacție în cazul crimei din județul Olt, unde o fată de doar 15 ani a fost ucisă cel mai probabil de un criminal în serie. Autoritățile au avut o reacție întârziată și au pierdut timp prețios în loc să salveze adolescenta, care apucase să sune la 112 și să dea indicii despre locul în care se află.

Crima din Caracal este o dramă cumplită, o tragedie care ne-a înghețat inimile. Ca mamă, sunt alături de rudele aflate în suferință și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a le sprijini.

Ca prim-ministru, solicit imperativ o anchetă completă și elucidarea de urgență a acestui caz, motiv pentru care am dispus alocarea tuturor resurselor necesare din partea Poliției Române și deplasarea de urgență a Ministrului Afacerilor Interne la Caracal.

De asemenea, fac un apel către Președinte pentru o analiză riguroasă în ședința de CSAT de marți, în special a responsabilității STS în acest caz. Cine a greșit va plăti.

Este un apel ferm către toate instituțiile implicate să analizeze și să impună sancțiuni severe, dar și să corecteze eventuale vulnerabilități și vicii de procedură, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Articolul precedentViorica Dăncilă și comisarul european: „Ne dorim un portofoliu legat de Transporturi, Energie, Mediu”
Articolul următorCrimele de la Caracal. Unchiul ultimei fete răpite și ucise, dezvăluiri despre caz la Marius Tucă Show