200.000 de lei este suma totală alocată de Consiliul Județean Prahova pentru finanțare a proiectelor ONG-urilor din diverse domenii. Cei mai mulți bani (jumătate din suma total propusă) vor merge pentru activități din domeniul sportului de performanță.

Consiliul Județean Prahova a lansat, în consultare publică, proiectul privind aprobarea Programului anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice ale județului Prahova pentru activități nonprofit de interes județean pe anul 2021 și a Ghidurilor solicitantului privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului Judeţului Prahova alocate pentru activităţi nonprofit de interes judeţean pe anul 2021. 

Documentul stabilește în detaliu modalitatea de acordare a fondurilor în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul de finanţare nerambursabilă din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.
Bugetul total pentru acest an este de 200.000 de lei. Proiectele pot obține o finanțare între 5.000 și 40.000 de lei, cele mai mari sume mergând către sportul de performanță.

Solicitanții trebuie să aibă minim 10% din valoarea proiectului prezentat, finanțarea nerambursabil fiind de 90% din costurile eligibile ale planului aprobat. 

Articolul precedentGuvernul Cîțu a trecut testul moțiunii de cenzură
Articolul următorAmendă pentru fratele primarului condamnat pentru pornografie!
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...