Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Biroul de Comunicare al societății RAJA din Constanța a transmis că, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția str. Turda cu bd. Mamaia din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 29 mai 2024, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bd. Mamaia, tronsonul delimitat de str. Bogdan Vodă și Zona Pescărie, cu străzile adiacente și abonații din cartierul Faleză Nord, cu punctele termice din zonă.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul emis de societatea RAJA.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.

Articolul precedentConsiliul Național al Audiovizualului sancționează Realitatea Plus pentru încălcarea normelor electorale
Articolul următorȘef de post de poliție din Maramureș, arestat la domiciliu pentru luare de mită
Jurnalist full-time / Pesimist part-time