Barna se alătură campaniei de conștientizare pro-vaccin

Vicepremierul l-a cooptat inclusiv pe Bogdan Anicescu, interpret în limbaj mimico-gestual

Captură video

Așa cum a promis cu câteva zile înainte, vicepremierul Dan Barna, totodată lider al USR PLUS, a lansat o campanie video cu scopul de a-i impulsiona, pe ultima sută de metri, pe români, ca să se vaccineze. În campania sa de conștientizare, Dan Barna l-a cooptat inclusiv pe interpretul în limbaj mimico-gestual, Bogdan Anicescu, cel cunoscut publicului larg încă de la începutul pandemiei. Anicescu a interpretat toate intervențiile autorităților din ultima perioadă.

Dan Barna: „Pentru mine, vaccinul conţine bucuria de a spune lucruri simple: Mi-a fost dor de tine, tată! Ce mare ai crescut, nepoate! sau Mulţumesc

Campania ce conștientizare a lui Dan Barna vine după ce premierul Florin Cîțu i-a provocat pe miniștri să promoveze utilitatea vaccinului anti-Covid, astfel că mulți dintre aceștia au răspuns provocării, filmându-se ba pe câmpuri, ba pe ulițe de sat, în birouri sau chiar în săli de spectacole.

„Ne vaccinăm şi scăpăm”, mai spune vicepremierul Dan Barna, în clipul prezentat de acesta pe contul său de Facebook. În același clip, atât el, cât și Bogdan Anicescu, își dau, la un moment dat, măștile jos, încercând să sublinieze faptul că am putea să scăpăm totalmente de purtatul măștii de protecție dacă ne vaccinăm, într-un număr cât mai mare.

Romașcanu, despre campania de vaccinare: „dezastruos”

Pe de altă parte, cei din PSD se declară nemulțumiți

În ciuda eforturilor mai mult sau mai puțin susținute ale autorităților de a promova campania de vaccinare, social democrații se declară împotriva așa-zisei discriminări a celor nevaccinați, solidarizând, direct sau indirect, cu Partidul AUR. În plus, parlamentarul Lucian Romașcanu a blamat evoluția campaniei de vaccinare, pe care acesta a catalogat-o ca fiind deficitară, susținând că până nu se va atinge baremul de 60% – persoane vaccinate, nu ar trebui să se vorbească despre avantaje pentru cei vaccinați, de vreme ce vaccinul nu ar fi disponibil pentru toată lumea, în acest moment – susține Romașcanu.

Articolul precedentRomașcanu, despre campania de vaccinare: „dezastruos”
Articolul următorSocial democrat migrat de la USR, prins cu filme pentru adulți în computer
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.