Sursa foto: Sky News

O aeronavă ce trebuia să decoleze la ora 6 dimineața din București spre Munchen a rămas la sol, după ce autoritățile au primit o alertă cu bombă la bordul avionului companiei Lufthansa.

Cei 120 de pasageri au fost debarcați imediat, iar trupele antitero au început verificările bagajelor călătorilor dar și a avionului. În momentul de față, pista numărul 2 este blocată.

Cu toate acestea, traficul aeroportului Henri Coandă nu este afectat, iar reprezentanții aeroportului nu au făcut nicio declarați până acum.  

Pasagerii zborului au fost evacuați de urgență. Când se va relua zborul

Dacă în urma verificărilor, autoritățile vor descoperi că a fost doar o alertă falsă, avionul își va relua zborul către orașul german cu o foarte mare întârziere.

”În urmă unui apel anonim la 112 care amenința că la bordul unei aeronave care trebuia să decoleze la ora 06.00 se află o bombă, s-a constituit o celulă de criză la nivelul Aeroportului Internațional Henry Coandă București. În cadrul acestei celule s-a stabilit evacuarea pasagerilor din aeronavă și în acest moment pirotehniștii Brigăzii Antiteroriste din cadrul SRI efectuează cercetări”, se  arată întru un comunicat oficial emis presei.

Citește și articolul: Procurorii anticorupție au decapitat conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București. Cum foloseau compania pentru propriile interese

Articolul precedentÎntâlnire de gradul zero între premierul Bulgariei și premierul României
Articolul următorGabriela Firea: „Copiii au fost mereu în centrul preocupărilor mele”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.