Cosette Chichirău lovește din nou! Cum deputata USR PLUS nu și-a ascuns niciodată antipatia față de „partenerul său de coaliție”, Mihai Chirica, nu avea cum să o facă nici de această dată, mai ales că, în premieră, lui Chichirău i s-au dat inclusiv motive pentru a-și scoate colții. Astfel, liderul USR PLUS Iași insistă, într-o manieră care deja îi e caracteristică, ca primarul Iașiului să-i fie retras sprijinul politic PNL.

Cosette Chichirău: „Cer conducerii naţionale a PNL să se disocieze urgent de declaraţiile lui Mihai Chirica şi să-i retragă sprijinul politic”

Ieșenii nu vor tolera punerea batistei pe țambal, insistă deputata USR

Scandalul Chirica-Chichirău continuă, în ciuda autospendării primarului din partid

În cursul zilei de astăzi, Cosette Chichirău le-a solicitat, într-o declarație politică publicată pe pagina sa de socializare, liderilor Partidului Național Liberal, să se delimiteze de Mihai Chirica, ba mai mult decât atât, să-i retragă acestuia sprijinul politic, acuzându-l pe edil că s-ar comporta ca un PSD-ist prins la furat, după cum chiar aceasta s-a exprimat. „Primarul Iaşiului a declarat că se află într-o situaţie care îi «slăbeşte încrederea în justiţie într-un mod radical», insinuând că justiţia s-ar putea face «în cabinetele de partid». Sper ca PNL să nu gireze prin tăcere discursul lui Chirica. Este un discurs tipic de pesedist prins la furat, din categoria Dragnea- Năstase. Iar asta nu face cinste PNL”, a pscris liderul USR PLUS Iaşi, Cosette Chichirău.

Mai mult, aceasta le cere celor de la CSM să ia atitudine faţă de declaraţiile primarului Iaşului. „Astfel de insinuări fac rău sistemului de justiţie din România, sunt incorecte faptic şi sunt nocive pentru societate”, a scris Cosette Chichirău.

Articolul precedentRomânul neaoș: de la masa de Paște, direct la Urgențe
Articolul următorAlin Stoica ia în calcul relaxări suplimentare pentru București
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.