Epidemia de coronavirus pare să nu fie singurul tip de epidemie din Rusia. Dacă situația va continua, vom putea începe să vorbim și despre o epidemie de sinucideri în rândul cadrelor medicale din această țară.

Astfel, dacă săptămâna trecută se vorbea despre presupusa sinucidere a șefei unei clinici din Siberia, ce s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădiri în care lucra, acum aflăm că Natalia Lebedeva, un alt cadru medical, a comis un gest similar. În primul caz se presupune că medicul s-ar fi aruncat de la etajul clădirii în urma unei discuții telefonice cu un superior, în care se constata lipsa de echipamente medicale de protecție.

În schimb, Natalia Lebedeva nu ar fi avut vreo discuție de acest fel cu niciun superior. Infectată cu noul coronavirus, acesta ar fi decis să își pună capăt zilelor din pricina faptului că ar fi răspândit virusul în rândul colegilor. În ambele cazuri, cel puțin deocamdată, vorbim despre informații pe surse și despre supoziții.

“Natalia Lebedeva și-a pierdut viața într-un mod tragic în urma unui accident din 24 aprilie”, aa spus Agenția rusă de Micro-Biologie, unde unde Lebedeva era angajată.

Articolul precedentViorica Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu
Articolul următorLa plajă cu masca pe față
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.