Vicepreședintele PNL, Florin Roman a criticat conducerea liberală pentru invitarea lui Raed Arafat în ședința Biroului Executiv Central al PNL, o greșeală care poate costa politic întregul partid.

„Invitarea lui Raed Arafat la ședința Biroului Executiv Central al PNL reprezintă o eroare politică majoră.  Nu știu cine a avut măreața idee, dar greșeli de genul acesta costă politic întregul PNL. Practic, se induce ideea că PNL este partidul care se asociază cu măsurile restrictive luate de Raed Arafat, unele necesare, fără îndoială, dar altele ce ridică mari semne de întrebare”, a scris Roman, pe Facebook.

Avem dreptul să fim informați corect și lămuriți

Mai mult, Roman a precizat că nu se bagă peste deciziile specialițtilor, dar în același timp trebuie p informare corectă, la nivelul partidului.

„Niciodată, în calitate de vicepreședinte al partidului de guvernământ, nu am fost consultați în legătură cu aceste măsuri. Și nu e treaba noastră, a politicienilor, să ne băgăm peste deciziile specialiștilor.

Dar, cu toții, avem dreptul să fim informați corect și lămuriți…acolo unde avem îndoieli sau unde există semne de întrebare.

Genul acesta de greșeli politice nu fac altceva decât să îngroape munca liberalilor de rând, care trudesc zilnic pentru PNL!

Poate azi, mâine ne vom trezi și cu anti-vacciniști…ca invitați în forul de conducere al PNL…”, a concluzionat Florin Roman.

„Specialiștii nu au culoare politică”

Înainte acestei ședințe, premierul Cîțu a precizat că este deschis la discuții cu specialiști, care nu au culoare politică. „Eu sunt pregătit să ascult opinia specialiștilor. Specialiștii nu au culoare politică. Decât să dăm mesaje confuze, e mai bine să stăm toți la masă cu specialiștii și să vedem care sunt cele mai bune soluții”, a declarat Florin Cîțu.

Florin Cîțu: „Specialiștii nu au culoare politică”

Articolul precedentFlorin Cîțu: „Specialiștii nu au culoare politică”
Articolul următorCiolacu: „Cîţu vine cu mâna întinsă la noi să cerşească ajutor”