Clanul Corduneanu cere taxă de protecție în monedă virtuală

Poliţiştii l-au depistat în flagrant delict pe tânărul de 21 de ani

Clanul Corduneanu s-a adaptat prezentului și cere taxă de protecție în monedă virtuală. Potrivit investigațiilor Poliției Iași, Bogdan Corduneanu, unul din membrii clanului mai sus menționat, împreună cu un alt individ de 21 ani, i-ar fi cerut taxă de protecție unui tânăr în vârsta de 21 de ani, la rândul lui, și nu oricum, ci în monedă virtuală. Pe larg, este vorba despre o cotă parte încasată de la victima a cărei prietene activa în domeniul videochatului.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că doi bărbaţi de 37, respectiv 21 de ani, ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi ar fi intimidat un alt tânăr de 21 de ani, pentru a le remite bani, respectiv echivalentul în monedă virtuală. Poliţiştii l-au depistat în flagrant delict pe tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, după ce ar fi luat de la persoana vătămată 8.200 de lei”, a declara Poliţia din Iaşi, într-un comunicat.  

Astfel, în urma descinderii, Judecătoria din Iași a cerut arestarea preventivă pentru 30 zile a lui Bogdan Corduneanu, în timp ce partenerul său, Ionuț Cosmin Mihăianu, a primit arest la domiciliu.

Celui din urmă i s-a interzis să ia legătura cu partea vătămată, în persoana lui Alin Petru Luca, cât și cu prietena acestuia, practicantă de videochat, considerată martor cheie în investigația ce se află în curs.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentRedeschiderea școlilor rămâne o incertitudine
Articolul următorPremierul Cîțu se gândește la salarii minime mai mari
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.