Sursă foto: Facebook/Eugen Teodorovici
Sursă foto: Facebook/Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a reacționat după ce Nicolae Ciucă și-a prezentat bilanțul unui an de guvernare.

Premierul României a afirmat, prin intermediul unui mesaj publicat la un an de la numirea în funcție, că actuala coaliție a asigurat stabilitatea țării într-o perioadă de crize multiple.

Eugen Teodorovici: ”Domnule Ciucă, haideți să vă spunem care este singura reușită a guvernului pe care îl conduceți: sărăcirea poporului român şi … Atât!”

A vrut să afle tot românul că, timp de un an (din păcate), împreună cu PSD și UDMR, a scufundat țara mai mult decât Băsescu, Boc sau Cioloș … împreună. Ciucă, Ciolacu și Kelemen trăiesc într-o lume paralelă, altfel nu se explică cum nu pot vedea realitatea şi adevăratele nevoi ale societății și economiei românești”, a transmis Eugen Orlando Teodorovici, prin intermediul unui text publicat pe contul de Facebook.

Teodorovici: ”Șefii PSD s-au abținut să facă bilanțul de un an de reușite”

Nicolae Ciucă a rămas optimist, în ciuda faptului că România traversează o perioadă cu multiple crize.

În acest context, Teodorovici a acuzat, printre altele, majorarea prețurilor, inflația, dar și datoria publică.

Șefii PSD s-au abținut să facă bilanțul de un an de „reușite”, se pare că ei au fost prevăzători și l-au făcut de anul trecut, când nefiind la guvernare, criticau vehement guvernul PNL pentru: inflație RECORD, prețuri RECORD la energie și la gaze; prețuri RECORD la combustibil; deficit comercial RECORD; împrumuturi RECORD; dobânzi RECORD; datorie publică RECORD,… adică, EXACT realitatea de azi (ŞI) cu ei la guvernare”, a adăugat politicianul.

Articolul precedentUn Parc Național al Păcii va uni România și Ucraina
Articolul următorCodrin Ștefănescu îl omagiază pe Vadim: ”Un adevărat patriot, om de cultură, lider înăscut”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time