Facebook: Corneliu Vadim Tudor
Facebook: Corneliu Vadim Tudor

Codrin Ștefănescu l-a omagiat pe Corneliu Vadim Tudor, reamintind că politicianul român s-a născut la data de 28 noiembrie 1949.

Vadim Tudor a decedat în ziua de 14 septembrie 2015. A fost politician, publicist și scriitor român și a deținut funcțiile de senator și europarlamentar.

Codrin Ștefănescu: ”Un adevărat patriot, om de cultură, lider înăscut! Un iubitor de țară care a știut din timp ce va urma! Și m-a prevenit, ne-a prevenit!”

De asemenea, Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a vorbit despre ziua de naștere a tatălui ei, explicând că politicianul prefera să lucreze. Mai mult, cea mai mare sărbătoare pentru el era Ziua Națională a României.

Într-un interviu acordat pentru jurnaliștii de la Antena 3 CNN, fiica politicianului a afirmat că  Vadim Tudor și-a serbat ziua de naștere o singură dată în viață, în anul în care a împlinit 55 de ani.

În rest, de ziua lui făcea ce făcea de obicei. Îi plăcea foarte mult să primească flori și cadouri”, a explicat Lidia Vadim Tudor.

”Ai avut dreptate în tot ceea ce ai susținut, Corneliu Vadim Tudor!”

E tot mai rău și tot mai cumplit pentru toți românii! Trādarea și lipsa de patriotism au devenit politica oficială stat! Sute de legi și ordonanțe anti românești sufocă România și un popor întreg! Ne sunt anulate tradiții, credința, fibra națională! Suntem vânduți pe nimic, batjocoriți și umiliți în fiecare zi! Era nevoie de tine în aceste timpuri oribile! De vocea și de curajul tău! Dumnezeu să te odihnească în pace, Tribunule!”, a transmis politicianul, într-un text publicat pe contul de Facebook.

Articolul precedentEugen Teodorovici: ”Singura reușită a guvernului este sărăcirea poporului român”
Articolul următorRareș Bogdan a mers în Spania pentru a sărbători, în avans, Ziua Națională a României
Jurnalist full-time / Pesimist part-time