dragnea la spital liviu dragnea aprozare
Foto: Facebook

Cătălin Predoiu, ministrul Justiției aflat în funcție, a elucidat misterul permisiei acordate de Penitenciarul Rahova lui Liviu Dragnea. Acesta a precizat că a primit o informare de la Administrația Națională a Penitenciarelor, din care rezultă că totul a fost făcut conform legii.

Nota de informare elaborată de conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor privind acordarea unei permisii cetăţeanului Liviu Dragnea, aflat în executarea unei pedepse privative de libertate la Penitenciarul Rahova, conchide că această permisie a fost acordată regulamentar”, a spus astăzi Predoiu.

Ancheta începuse pe finalul mandatului Anei Birchall, după ce în presă apăruseră informații conform cărora Liviu Dragnea nu ar fi trebuit să primească permisia de 24 de ore, întrucât este urmărit într-un alt dosar penal. Și la acea dată, tot ANP anunța că se fac verificări „la sânge”.

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la modalitatea de acordare a unei recompense cu permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o durată de 24 de ore,la solicitarea ministrului Justiției, Ana Birchall, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus efectuarea în regim de urgență a verificărilor care se impun la Penitenciarul București-Rahova. Ministrul justiției va fi informat privind rezultatele verificărilor și a măsurilor legale care se impun”. Nu a mai fost informată Birchall, ci Predoiu.

Liviu Dragnea mai este urmărit penal în dosarul „Tel Drum” și este închis la Rahova din mai, pentru a executa 3 ani și 6 luni de închisoare, pedeapsă definitivă în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Articolul precedentFotbalist din Călărași, arestat pentru pornografie infantilă, proxenetism, viol și șantaj. Tânărul a abuzat o minoră și a obligat-o să „producă” bani pentru el, sub amenințarea unor imagini compromițătoare
Articolul următorMâinile drepte Vioricăi Dăncilă se atacă reciproc. Teodorovici și Fifor își scriu mesaje pe Facebook