Foto: Facebook

Codrin Ștefănescu sugerează că cel mai recent sondaj privind încrederea pe care românii o au în politicieni este „măsluit”, în condițiile în care printre răspunsuri nu este și numele celui mai important om din viața sa: Liviu Dragnea.

Ieri a fost făcut public rezultatul unui sondaj de opinie al grupului Avangarde, condus de sociologul Marius Pieleanu, care arată că pe primul loc al „încrederii” se află deputatul PSD Alexandru Rafila, cu 30%, urmat de Marcel Ciolacu – 25%, Emil Boc – 24%. Preşedintele Klaus Iohannis este abia pe locul 6, cu 14 %, iar ultimul loc pe „podium” este al premierului interimar Florin Cîţu – 7%.

Sondajul a fost realizat la comanda PSD în perioada 17 octombrie – 26 octombrie, pe 900 de subiecți, prin metoda CATI (interviuri telefonice), însă Codrin Ștefănescu arată că pe această listă de politicieni și personalități din România trebuias inclus, fără discuții, și Liviu Dragnea. Și, ca să arate câți oameni sunt alături de Liviu Dragnea, fostul secretar general al PSD îi îndeamnă pe cei care îi urmăresc pagina de Facebook să lase un mesaj.

El este Omul pe care “civilul” Pieleanu a uitat să-l treacă în sondaj! Sondaj realizat la ordinul “civilului” Ciolacu! L-a omis pur și simplu, așa cum face Pielea-Nu când primește comenzi! Vreau să le demonstăm ăstora că Liviu Dragnea este dorit și susținut!

Scrieți un simplu comentariu: Susțin Liviu Dragnea! Ca să le dăm cu sondajul’ în cap! Vă mulțumesc, tuturor!”, este mesajul lui Codrin Ștefănescu, care până la această oră are peste 400 de distribuiri și în jur de 700 de comentarii. Păcat că nu sunt luate în considerare sondajele pe Facebook!

În același sondaj se arată că 80% dintre respondenți cosideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce Iohannis este văzut drept principalul vinovat pentru criza politică de 18% dintre respondenți, urmat de PNL – 14%, USR – 11%, și Florin Cîțu – 8%.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, respondenții ar vota cu PSD – 40%, PNL – 17%, AUR – 14%, și USR – 13%. În același timp, UDMR a ieșit cu un procent de 5%, PMP și PPUSL – 4%, Pro România – 2% și ALDE 1%. Aici se oprește și lista, iar Codrin Ștefănescu pare că nu a observat că a fost scăpat din vedere partidul creat pentru Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie.

Articolul precedentGarda Națională de Mediu are un nou comisar șef
Articolul următorFostul consilier al lui Băsescu, apel către consilierii președintelui: „Klaus Iohannis trebuie oprit! Și-a pierdut întru totul uzul rațiunii!”