Marian Oprișan, social democratul care conduce Consiliul Județean Vrancea de 25 de ani, a pierdut aseară încrederea electoratului, contracandidatul Alianței PNL-USR-PLUS, Cătălin Toma, reușind să obțină peste 44% din voturi. Oprișan este primul pe lista candidaților PSD la Consiliul Județean Vrancea, așa că nu pleacă chiar de tot din instituție și este posibil să spere chiar la o funcție de vicepreședinte. Cu aproape 40%, Oprișan a cerut renumărarea voturilor nule, însă între timp a vrut azi să arate că, în teorie, știe și cum să piardă, adresând un mesaj vrâncenilor.

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!
Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.
Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.
Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.
Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Oprișan pe Facebook.

Articolul precedentCiolacu despre surprizele de la vot: „Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcții publice au fost sancționate de către români”
Articolul următorKelemen Hunor își numără primarii din țară și îi ies mai mulți decât în 2016