Captură video

Robert Negoiță, fostul și viitorul primar al Sectorul 3 pare să se gudure pe lângă noul și proaspătul primar general ales, Nicușor Dan. Cu toate că, până nu de mult timp, Negoiță candida pe listele PSD, adaptându-și comportamentul după chipul și asemănarea cerințelor de partid, iată că acum încearcă o nouă strategie, cea de lingușire a șefului mai mare, de la „Capitală”.

Negoiță: „Îi doresc să aibă un mandat plin de rezultate bune”

„Îl felicit și pe Nicușor Dan. Îi doresc să aibă un mandat plin de rezultate bune, pentru că Bucureștiul are nevoie de foarte multe schimbări în bine. Felicitări pentru toți cei care au câștigat în sectoare și în toată țara și le doresc să aibă un mandat cât mai bun și să facem lucruri bune împreună pentru cetățeni”, spune Robert Negoiță într-un clip postat pe contul său de Facebook.

În noua strategie a lui Robert Negoiță intră și refuzul ofertei lui Marcel Ciolacu, cel care, văzându-se brusc fără Gabriela Firea, a încercat cu tot dinadinsul să mai echilibreze un pic balanța social democrată în Capitală, chinuindu-se să-și readucă fiul rătăcitor acasă. S-a rezolvat, nu se poate. Cu toate astea, Negoiță n-a zis un „nu” foarte hotărât, lăsând ușa întredeschisă. Nu se știe niciodată când ai nevoie să strigi după cineva ca să-ți aducă un pahar cu apă, până la urmă.

Robert Negoiță a candidat și a câștigat susținut de PRO România.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPNL Sector 5 acuză PSD și ALDE de fraudă electorală
Articolul următorCiolacu despre surprizele de la vot: „Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcții publice au fost sancționate de către români”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.