Advertisement

Fosta jurnalistă a postului Realitatea, Denise Rifai intervine în cel mai recent scandal dintre Clotilde Armand și Dan Tudorache, legat de așa-zisa tentativă de fraudare a numărului de voturi din Sectorul 1. Clotilde Armand și Dan Tudorache se luptă, în acest moment, pentru fotoliul de primar al Sectorului 1, o serie de acuzații de fraudare fiindu-i atribuite actualului primar.

Denise Rifai: „Pentru ADEVAR si un rezumat corect al evenimentelor din ultimele ore! Va spuneam mai devreme ca astazi a fost a fost Tacere Totala in tabara doamnei Clotilde”

Clotilde Armand acuză PSD S1 că ar fi ascuns procese verbale necompletate

„Pana si eu m am intrebat oare de ce. :)))) “tacerea” a durat pana la momentul la care Dan Tudorache a anuntat ca are un numar de voturi in fata doamnei candidat. Brusc!!!!! A aparut o prima sesizare ca a disparut un proces verbal dintr o sectie de votare si au solicitat jandarmeriei si politiei sa se prezinte in sediul de la piata Mures! !!! Si acum cateva elemente ce tin de normalitatea fiecarui proces de vot in parte. In dimineata zilei votului, fiecare reprezentant al oricarui partid are dreptul sa solicite presedintelui sectiei de votare, o copie dupa procesul al sectiei de votare! Formulare date de AEP, conform legislatiei in vigoare!La finalul votului, sacii cu buletinele de vot , aferente celor 166 de sectii de votare de pe raza sectorului 1 au fost depuse la biroul electoral central. Absolut toti reprezentantii partidelor trimit copii dupa aceste procese verbale, pentru ca fiecare partid sa isi poata face numaratoarea paralela! Iar copiile dupa acest procese verbale sunt si ele, in conformitate cu legislatia in vigoare.Ce s-a gasit deci la Directia de salubrizare sunt de fapt aceste copii ale proceselor verbale, pe care reprezentantul psd nu a mai apucat sa le trimita la partid. Doamna Candidat Clotilde spune ca sunt fraudate alegerile pentru ca primarul Tudorache ar fi schimbat procesele verbale autentice cu aceste copii; cum ar fi posibil asa ceva in contextul in care procesele verbale erau deja predate la BEC ????!!!!Cum se numeste oare ce face doamna Clotilde????! A! Si aud ca cere ca reprezentantii Biroului electoral de Sector sa ramana acolo in continuare inclusiv pentru RENUMAREA VOTURILOR!!! Uau. Oamenii astia sunt acolo de ieri dimineata, ora 5.00 am. De ce atata graba ????! :))))))) Cat despre pungile cu “mita electorala”.. zic sa le deschida: o sa gaseasca doar masti si dezinfectant. Penibil.”, a declarat Denise Rifai, pe contul acesteia de Facebook.

Ziarul de Investigații

Advertisement
Articolul precedentClotilde Armand acuză PSD S1 că ar fi ascuns procese verbale necompletate
Articolul următorFostul manager al Spitalului Malaxa, trimis în judecată într-un nou dosar: cinci infracțiuni de abuz în serviciu