Marin Voicu este la al 6 lea mandat de primar

Marin Voicu, primarul comunei prahovene Ciorani, acuzat de fraudă electorală, a fost plasat în arest la domiciuliu. Voicu este acuzat altături de alte 16 persoane că ar fi fraudat alegerile locale din 27 septembrie 2020. 

Tribunalul Prahova a respins miercuri 28 iulie contestaţia formulată de procurori şi a menţinut decizia Judecătoriei Ploieşti care a înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul lui Voicu. Decizia instanţei este definitivă. 

În acest moment, 16 dintre inculpaţi se află în arest la domiciliu, iar o altă persoană se află sub control judiciar. Patru dintre cei 17 acuzați au încheiat acorduri de recunoaştere cu procurorii.Vă reamintim că în luna iunie procurorii  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, împreună poliţişti din cadrul Serviciul investigaţii criminale al IJP Prahova au făcut  percheziţii domiciliare, dar şi la sediul primăriei din Ciorani într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale.  

Articolul precedentViaduct, pe traseul viitoarei şosele de centură a orașului Azuga
Articolul următorPrimarul Piedone și-a făcut înviorarea la „Paradisul Verde”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...