Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Compania RAJA din Constanța informează că astăzi, 28 mai 2024, în jurul orei 11.30, la Stația de pompare și tratare Palas s-a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu mai pot funcționa.

Până la remedierea situației de către echipele furnizorului de energie electrică, în zonele alimentate de SP Palas se furnizează apă potabilă cu presiune scăzută

Prin urmare, sunt afectate cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Zona Kaufland, Casa de Cultură, Compozitori, Inel I, Inel II, bd. 1 Mai și Depozite – Halta Traian, precum și Zona Industrială

Având în vedere zona mare deservită, și implicit lungimea și diametrul rețelei, pentru ca sistemul să intre în presiune și toți abonații să aibă din nou apă la presiuni normale, este nevoie de o perioadă de aproximativ 3 ore.

Echipele RAJA vor face tot posibilul pentru reluarea furnizării apei

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și asigurăm toți abonații afectați că echipele RAJA vor face tot posibilul pentru reluarea furnizării apei la parametrii optimi imediat ce echipele furnizorului de energie vor reuși să repună în funcțiune sistemul de alimentare cu energie electrică a stației”, a transmis Biroul de Comunicare al companiei RAJA din Constanța.

Articolul precedentCiolacu, către românii din diaspora: „Vă cer iertare pentru că n-am fost în stare să vă ținem acasă!”
Articolul următor1.650 de lei – mita în Botoșani, de la un șofer care dorea să își păstreze permisul de conducere
Jurnalist full-time / Pesimist part-time