parfumuri confiscate

Inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti au confiscat peste 7.700 de produse de înfrumuseţare susceptibile a fi contrafăcute, dintre care mai mult de 5.000 erau parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu.

Valoarea totală a produselor confiscate în urma controlului efectuat în data de 26 februarie într-un complex comercial din Capitală se ridică la aproape 313.000 de lei (66.000 de euro), se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale a Vămilor (DGV).

Din cantitatea totală, 5.026 erau recipienţi de parfumuri, iar 2.711 diverse articole cosmetice. Potrivit DGV, mărfurile în cauză erau inscripţionate cu titulatura unor branduri renumite, precum: Bvlgari, Joop, Burberry, Dior, Chanel, Lancome, Tom Ford, Mac, Yves Saint Laurent, Therry Mugler sau Dolce&Gabanna. Toate produsele reţinute nu aveau documente de provenienţă, fiind susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală, urmând a se sesiza titularii acestor drepturi şi a se lua măsurile legale în vigoare, precizează sursa citată.

Articolul precedentSONDAJ IMAS PSD se prăbușește. Nici măcar pesediștii nu l-ar vota pe Dragnea
Articolul următorPrimarii care au angajat avocați ilegal riscă pușcăria