Eugen Orlando Teodorovici, fost social democrat, ministru de Finanțe în guvernarea PSD și cândva senator, a fost anunțat ca fiind prezidențiabilul unei noi formațiuni politice.

Blocul Suveranist Român – BSR – este partidul care îl lansează pe Teodorovici drept candidatul la Cotroceni, anunțul fiind făcut ieri, după ce membrii s-au întâlnit într-o conferință.

Teodorovici nu s-a „devoalat” pe pagina sa de Facebook privind speranțele viitorului său politic, însă anunțul privind candidatura sa a fost postat pe pagina BSR: „Blocul Suveranist Român, Eugen Teodorovici și visul prezidențial „A Treia Republică„”:

La conferința „Uniți pentru Națiune”, organizată de Blocul Suveranist Român (BSR), Eugen Teodorovici și-a dezvăluit intenția sinceră de a se înscrie în competiția pentru președinția României în alegerile din 2024.

Această declarație răsună ca un ecou semnificativ în cadrul planului ambițios propus de Blocul Suveranist Român – BSR, cunoscut sub numele de „A Treia Republică„”.

Posibil ca mulți să nu fi auzit de Blocul Suveranist Român, partid care aparent este pe „piața” politică de câteva luni. Pe Facebook, formațiunea afirmă că planul de țară „A Treia Republică” are un țel măreț, anume de a aduna „partidele naţional-suveraniste pentru a-şi uni forţele şi a obţine victoria în alegerile din 2024”:

BSR reuneşte partide complexe, avându-i în conducere pe Silviu Crăiescu de la Partidul Dreapta Republicană, Ninel Peia de la Partidul Neamul Românesc, Generalul Constantin Onişor de la Partidul Neamul Românesc, Dan Chitic de la Coaliţia pentru Naţiune, Florin Eremia de la Blocul Suveranist Român, Secretarul General Cosmin Vătafu de la Blocul Suveranist Român, Negre Tudor de la Partidul Reformator, Stelian Sima de la Partidul Uniunea Populară Social Creştină şi Mihai Cristian de la Partidul Patria.

Cu un număr semnificativ de partide unite sub acelaşi steag, Blocul Suveranist Român – BSR reprezintă un fenomen unic în peisajul politic românesc. Platforma adună lideri cu viziuni diferite, dar unite în efortul de a aduce schimbarea”.

Articolul precedentȘef serviciu al Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale din Sectorul 6, reţinut de DNA pentru fapte de corupție
Articolul următorAngajații CNSAS fac apel către guvernanți pentru o „justă ierarhizare, dimensionare și finanțare”