Marcel Ciolacu

Președintele PSD aruncă pisica în curtea PNL în privința votului decisiv pe care l-a primit Florin Iordache pentru conducerea Consiliului Legislativ. Deși Florin Iordache, ministrul „altă întrebare”, a fost propunerea PSD, Marcel Ciolacu asigură că nu a negociat cu nimeni poziția acestuia și a lansat o ipoteză: „Posibil foarte mulţi membri ai PNL să fi votat cu domnul Iordache, ca pe urmă să facă scandal, că uitaţi pe cine a pus PSD la Consiliul Legislativ. Altă explicaţie eu nu am. Dacă poate cineva să îmi dea altă explicaţie, eu o respect”, a spus Ciolacu la B1 TV, citat de Agerpres.

Ciolacu a adus în sprijinul ipotezei lansate inclusiv câteva calcule matematice simple. PNL a avut un candidat propriu pe care aparent l-a susținut pentru Consiliul Legislativ, în persoana lui Augustin Zegrean, însă acesta nu a luat decât 41 de voturi. „Grupul PNL are peste 100 de parlamentari, 120 – nu ştiu câţi au apucat până la urmă să ia, că au luat vreo 30-40 de traseişti. Am înţeles că se regăsesc acum pe liste, le urez succes. Cum din 120 de parlamentari ai PNL domnul Zegrean a luat doar 41 de voturi? Nu ar vrea cineva de la PNL să ne explice acest fenomen, până vorbim de aranjamente şi negocieri între PSD şi alte partide?”, a mai spus Ciolacu.

Articolul precedentSpărgătorii români de bancomate se întorc acasă din UE cu „pizza-slide”-ul și „Mama lui Satan”. O lovitură durează 4 minute!
Articolul următorMinistrul Educației cheamă ministrul Muncii la treabă, „pentru o salarizare echitabilă în sistemul public”