Fost consultant financiar și consilier al lui Dan Barna, pe când acesta era președintele USR, Andrei Caramitru – un nume notoriu și datorită celebrității tatălui său, actorul Ion Caramitru, a avut ieri o opinie apreciativă la adresa liderului PSD Marcel Ciolacu.

În contextul asumării răspunderii pe măsurile fiscal-bugetare, Andrei Caramitru a punctat că îl consideră pe Ciolacu, care este și șef al Guvernului, „player big time”. De bine, cum s-ar zice.

Caramitru jr. a mai punctat și că Marcel Ciolacu are ceva din fostul președinte al țării Traian Băsescu, care s-ar traduce prin curaj, inclusiv din modul în care a reacționat liderul PSD în fața cancelarului Austriei.

Știu că vai vai au crescut taxele pe IT-iști și pe freelanceri și pe micro aueleu. Și mie mi-au crescut taxele of of. Credeți că îmi convine… însă nu o să mor de foame și nici IT-iștii nu au probleme reale hai să fim puțin serioși. Unde însă e chestia foarte tare:

a dublat peste noapte taxele pe bănci. Boom pe raiffeisen și Erste

a crescut taxa de solidaritate pe energie. Booom major pe OMV

a tăiat o groază de poziții de directori la stat și șleahta de șoferi/ consilieri/ asistente. Nu e încă suficient dar au fost loviți foarte foarte mulți. E haos printre șefii bugetari să știți, sunt mai disperați decât IT-iștii… mai trebuie mulți pași dar măcar naibii e un început.

Băi și asta după ce a dat în cancelar de la Austria de l-a umilit public – ăla tace de 2 săptămâni nu mai zice nimic aualeu e stres mare în Viena.

Pentru asta ai nevoie de cojones. Eu apreciez când ai așa ceva – tocmai asta lipsea de la băse încoace. Știu o să urlați și o să mă înjurați, că vai au cum se poate. Însă nu am ce face trebuie să recunosc că MC e player big time. am impressed. Îi face pe toți. Ceilalți sunt vai de capul lor în comparație inclusiv grof.

(Ps: la cât am criticat eu PSD și la câte gaze mi-am luat pe 10 August numai pesedist nu puteți să ziceți că sunt)”, s-a exprimat Andrei Caramitru pe Facebook.

Astăzi, Caramitru a explicat pe aceeași rețea de socializare că laudele aduse premierului Ciolacu au reprezentat „o postare de test”, pentru a vedea „cum gândește bula hard core anti-PSD și actuala/ fosta pro-USR”. Și a avut o „mega surpriză”:

1700 de like-uri fix din bula asta (!!!). Eu mă declar destul de șocat.
Se întâmplă ceva. Nevoia românului de cineva care face chestii chit că te afectează direct (taxe), care mișcă șandramaua constant.

Ciolacu copiază parțial din stilul Băsescu (dar mai moderat un pic) și – prin comparația cu groful inert – dă o impresie bună. Poziționarea lui pentru prezidențiale e clară cu șanse ffff bune dacă continuă așa”.

Articolul precedentKelemen Hunor, realist: „O moţiune de cenzură din punct de vedere mediatic este un lucru interesant, dar nu rezolvi nimic”
Articolul următorZeci de mii de lei, obținuți de traficanții de persoane din Dâmbovița, de pe urma unei persoane cu dizabilități