Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Nici bine nu și-a anunțat susținerea pentru candidatura la prezidențiale a actorului Mircea Diaconu, că Victor Ponta îi și ia apărarea acestuia. În contextul în care candidatul PMP Theodor Paleologu spus că Diaconu „este bun actor în roluri de prost” și că și-a găsit pe alții mai proști, partide care nu au fost capabile să dea o candidatură mai plauzibilă, președintele Pro România a ieșit la atac.

Anturajul te strică – Paleologu era un băiat finuț, cu nume bun și cu papion asortat la nume (puțin pătat cu PDL-ul) / cum s-a înhăitat cu Băsescu s-a transformat imediat într-un mitocan! Teo – rămâi tu; nu încerca să te transformi în Băsescu că nu te ajută!

Cred că Mircea Diaconu are deja mulți votanți – și o să aibă și mai mulți pe măsură ce “băieții de mingi” ai lui Băsescu și “gușații” șpăgari și blatiști ai Vioricăi o să îl jignească mai mult!

În 2008 pe Sorin Oprescu tot așa îl jigneau și batjocoreau “băsiștii” – și el a stricat blatul dintre PSD și Vasile Blaga! Cine nu învață din greșeli – le repetă!

Mircea Diaconu Președinte! N-am găsit altă rimă”, a scris Ponta pe Facebook.

Articolul precedentNecazuri în coaliția de guvernare. Miniștrii ALDE vor să demisioneze, Dăncilă spune că îi așteaptă în PSD pe cei nemulțumiți
Articolul următorViorica Dăncilă, mulțumită că un ministru ALDE a decis să o urmeze după ieșirea partidului de la guvernare: „Responsabilitatea guvernării este mai presus de orice joc politic”