Critică serioasă din partea senatorului PSD Mihai Fifor la adresa Guvernului Orban, acesta considerând că totul este un eșec în această guvernare, punctul culminant fiind situația pandemiei de coronavirus din țară. Fifor, care a purtat același discurs ca mai toți social democrații și a lăsat să se înțeleagă până acum că de fapt coronavirusul nu ar fi o boală foarte gravă, pare acum îngrijorat la culme de ceea ce se întâmplă. Iar neîncrederea românilor în guvern și măsurile instituite, am spune noi chiar în existența virusului, vine strict din bâlbele liberalilor, și nicidecum nu și-ar putea avea rădăcina în discursul PSD, pare a fi sigur Mihai Fifor.

Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia. Frica, amenzile și amenințările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte și comunicarea transparentă și credibilă. Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban și miniștrii lui de carton. Au și motive:

Măștile gratuite pentru persoane vulnerabile – #ZERO
Marea testare națională care trebuia să înceapă la 1 iunie – #ZERO (doar Gabi Firea trebuia blocată ca nu cumva bucureștenii să știe exact care este situația în orașul lor…)
Măștile produse intern de ROMARM – #ZERO (doar Orban este fericitul singur deținător al unei măști prototip)
400 de ventilatoare care trebuiau să ajungă ”în două săptămâni” – #ZERO (dar acum urlă peste tot că nu mai sunt paturi la ATI)
Cetățeni testați cu cele 2 milioane de kituri de testare anunțate de Orban că au fost luate de UNIFARM – #ZERO (probabil nu s-au înțeles la șpagă…)
Laptopuri și tablete pentru copii și profesori – #ZERO (dar continuă să se facă de râs cu școala online, când o treime dintre copii nu au acces la internet…)

Și vă mai mirați că nu vă mai crede nimeni??!”, se întreabă Mihai Fifor.