Foto: Facebook

Când nu merge prin țară pentru a se fotografia cu mai noii sau mai vechii membri ai Alianței Pentru Patrie, Codrin Ștefănescu își aduce aminte periodic de cei pe care îi numește „reziști” și cu care are un conflict permanent în mediul online.

Chiar dacă nu a dezvăluit exact, exact la cine face referire, fostul secretar general al PSD pare că îi cunoaște foarte bine, ba chiar îi urmărește cu ardoare și interes pe Facebook, din când în când având mesaje acide, adresate dumnealui știe cui, în spațiul virtual.

Cert este că, de ceva timp, Codrin Ștefănescu duce un „război” cu aproape toți politicienii momentului, mai ales când vine vorba despre a apăra imaginea ex-liderului PSD Liviu Dragnea, acum susținător al APP. Iar pe această linie se înscrie și ultima postare creată de Ștefănescu pe Facebook.

Din ceea ce scrie Codrin Ștefănescu se poate deduce că au existat ceva atacuri recente la onoarea lui Dragnea, care ar fi fost învinovățit de criza în care se află țara noastră. Iar contestatarilor săi, Codrin Ștefănescu le transmite acid că merită toate „relele” prin care trece acum România.

Numai că, am spune noi, criza îi afectează pe toți românii. O criză despre care liderul APP arată că „nu vine”, deoarece „suntem deja în criză, suntem mega sufocați de probleme, suntem deja pe marginea prăpastiei”.

Postarea lui Codrin Ștefănescu se referă „hoardei de reziști manipulați și spălați pe creier”, cărora acesta le impută că sunt principalii vinovați… pentru tot:

Pentru că ai voștri conduc, pentru că misiunea lor a fost să ne distrugă pas cu pas, pentru că sunt incompetenți, răi și anti români! Ne-ați nenorocit pentru următoarele generații, ne-ați îndatorat pentru un secol!

Deci nu-l mai înjurați pe Dragnea pe paginile și grupurile voastre sulfuroase! Nu-l mai acuzați de toate aberațiile și mizeriile pe care vi le-au băgat în cap stăpânii voștri! Că era bine pe vremea lui și oamenii puteau să respire, să spere, să trăiască normal în țara lor! Și omul acesta, patriot și curajos, chiar a luptat pentru bunăstarea românilor și în interesul lor! A fost și pedepsit pentru toate acestea, în țipetele, urletele, luminițele și aplauzele voastre!

Voi chiar meritați tot ceea ce vi se întâmplă! Meritați robor, inflație, benzină, prețuri uriașe, sărăcie!
Noi nu luptăm acum pentru voi, deci nici nu luam în seamă inepțiile, cretinismele și ura voastră congenitală! Noi ne batem azi, alături de alte sute de mii de români curajoși, tocmai pentru a ne recupera țara din mâinile proprietarilor voștri! E clar acum?
”.

Articolul precedentMinistrul Gabriela Firea anunță concursuri care vizează sprijinirea a minim 2.000 de studenți și tineri
Articolul următorAngajatorii oferă salarii de peste 5.000 lei pentru cei care aleg să se angajeze pe litoralul românesc